,

Kasper – Smertefri gennem styrketræning samt livsstilsændring!

Jeg har de seneste seks måneder haft fornøjelsen af at hjælpe Kasper med at blive smertefri og give ham den livsstilsændring, som han havde efterlyst. Kasper havde smerter i hverdagen grundet et tidligere brud på overarmsknoglen samt forandringer i rygsøjlen(Scheuermann). Fokusområderne i Kaspers træning har været målrettet træning af hans påvirkede/svage muskler og en forbedring af hans mobilitet i […]

“Det har været et formidabelt servicetjek af min krop…”

Denne klient har været i et træningsforløb på 18 uger i Performance Gym PT. I dette indlæg giver han sin oplevelse af hele forløbet.

 

 

Fortæl om dig selv – Hvorfor opsøgte du hjælp?

“Jeg har måske haft 5 kilo for meget på sidebenene i 20 år. Eller det vil sige, at det var mit forældede billede af mig selv, selvom realiteten nærmere har været 10-15 kilo for meget, der er blevet opbygget gennem især de sidste 5-7 år. Samtidig er motions-delen blevet mindre og mindre gennem de seneste år. Det betød, at det nu for alvor var tydeligt, at der skulle gøres noget. Jeg opsøgte Performance Gym PT, fordi jeg havde brug for et forløb, der gav mig nogle rammer, jeg ”blot” skulle udfylde med en disciplineret indsats. Og et spark i røven til at blive en aktiv person igen.”

 

Hvordan har dit forløb været opbygget?

“Mit forløb har i Performance Gym PT været opbygget af 1 personlig træningstime hos Jannik Friis om ugen. Her har fokus været på mine personlige øvelser og korrigering af teknik. Der er også her vi har haft tid til spørgsmål omkring kost og eventuel behandling af gener og skader. Derudover har jeg i forløbet været en del af et mandehold med 1 ½ times holdtræning ved Casper Jespersen om ugen – hvor der har været fuld knald på styrke og cardio.

På egen hånd har jeg suppleret med 1-2 gange selvtræning om ugen i form af styrketræning og/eller løb.”

 

 

Hvad har du opnået i forløbet? Levede resultaterne op til dine forventninger?

“Jeg ved ikke helt om forløbet har levet op til mine forventninger – for jeg vidste nærmest ikke, hvad jeg kunne forvente. Men når jeg ser på mine resultater, så er jeg fuld ud tilfreds. Jeg har smidt tæt på 17 kg ren fedt og fedtprocenten er sænket med 15 procentpoint – og er nu nede i helt normalt leje. Selvom jeg hidtil ikke har haft overvægtsrelaterede sundhedsproblemer, så har jeg nu – blandt andet med en stor reducering af det indre mavefedt – sænket risikoen for problemer på den front.

Dertil har jeg opnået en form, jeg nok skal 20 år tilbage for at matche.”

 

Har du opnået andre resultater end de træningsrelaterede? (Energi, humør, selvtillid, bedre søvn…)

“Ud over det åbenlyse i form af vægttab, har jeg opnået en række andre resultater. Selvtilliden omkring min egen krop er gået op, hvilken igen har en positiv indvirkning på den gode fokus på mad og træning, jeg igen har fået. En positiv spiral, hvor jeg har genopdaget mit konkurrencegen og min tidligere lyst til en aktiv livsstil.”

 

Vil du anbefale andre et personligt træningsforløb?

“Hvis man ikke kan motivere sig selv – så helt sikkert. Jeg tænkte, at det var en rimelig stor udskrivning, men i forhold til hvad jeg smider efter hus, bil o.l. så har det været godt givet ud. Det har været et formidabelt servicetjek af min krop, der på en måde har givet mig min anden ungdom.”

 

 

Book et gratis og uforpligtende møde med personlig træner og fysioterapeut Jannik Friis her.

Golfalbue.

En patient var forbi til en konsultation i forrige uge grundet smerter på inderside af albuen oplevet ved hverdagsaktiviteter, arbejde og styrketræning. Efter en række undersøgelser viste det sig at være en begyndende golfalbue forårsaget af stramme muskler i underarmen i en kombination med et hypermobilt albueled og uhensigtmæssige positioner af håndleddet under styrketræning. Der […]

,

Mor til tre – fit, stærk og smertefri.

Efter tre fødsler havde denne kvinde bl.a. et ønske om at få “strammet” kroppen op samt komme i bedre form. Et stillesiddende kontorjob resulterede i smerter fra lænden, som påvirkede nattesøvnen negativt. Dertil havde hun et stort ønske om at få genfundet lysten til at komme afsted til træning, udvidet sit øvelsesbibliotek samt føle sig […]

Workout til fedttab

En workout til dig, som kan li’ at styrketræne og primært gør det, fordi du ønsker at smide noget fedt.

,

Korsbåndsskade og ændringer i livsstil

Dette blogindlæg omhandler en klient, som kontaktede mig med et ønske om hjælp til at nedbringe aktivitetsrelaterede smerter og hævelse i sit højre knæ efter en korsbåndsoperation. Dertil ønskede hun hjælp til ændringer i hendes livsstil med målet om at opnå en mere fit krop.