Mit navn er Jannik Friis og jeg er 27 år. Jeg er ansat som personlig træner i Performance Gym PT siden februar 2015. Jeg er uddannet fysioterapeut (uddannet januar 2016). Jeg er uddannet personlig træner gennem anerkendte Fitness Institute (EREPS 4). Min baggrund og erfaring som fysioterapeut kommer dig til gode, hvis du døjer med fx manglende genoptræning, smerter i kroppens led og bløddele, muskelubalancer samt instabilitet. Jeg har gennem mit arbejde som personlig træner efterhånden opnået en hel del viden samt erfaring, hvorfor jeg kan tilbyde personlig træning af særlig kvalitet. Jeg har selv styrketrænet i lidt over fem år, hvilket min viden inden for dette felt afspejler. Inden jeg dedikerede mig til styrketræningen, var min helt store passion langdistanceløb. Ønsker du at kunne deltage i dit første officielle løb eller mangler variation til at forbedre din løbepræstation, kan jeg være behjælpelig med at vejlede og rådgive dig i dette. Performance Gym PT er et center, som er i rivende udvikling indenfor personlig træning i Århus. Der stilles krav til én træner har opdateret viden, uddannelse samt videreuddannelse i både in- og udland, hvilket mit nedenstående CV afspejler.

CV

 • +6.300 personlige træningstimer afholdt
 • Professionsbachelor i fysioterapi (jan. 2016)
 • Active Release Technique – Upper Extremity certificering (sept. 2016)
 • Active Release Technique – Lower Extremity certificering (okt. 2017)
 • Active Release Technique – Spine certificering (apr. 2018)
 • Biosignature Practioner Level 1 & 2, Poliquin Group (okt. 2015)
 • PICP Strength Coach Levels 1 & 2, Poliquin Group (jun. 2016)
 • Body Composition Training Camp, Poliquin Group (feb. 2017)
 • Irish Strength Institute Fatloss Seminar (apr. 2017)
 • KILO Online Program Design Course (okt. 2018)
 • EHFA certificeret personlig træner, Fitness Institute Aarhus (dec. 2014)
 • EHFA certificeret fitness instruktør, Fitness Institute Aarhus (okt. 2014)
 • TriggerPoint MCT level 2 course, TriggerPoint Performance (apr. 2015)

Kommende kurser og uddannelser:

 • Precision Nutrition Level 1 (foråret 2019)

   

Book et gratis og uforpligtende møde her.