Jeg har de seneste seks måneder haft fornøjelsen af at hjælpe Kasper med at blive smertefri og give ham den livsstilsændring, som han havde efterlyst. Kasper havde smerter i hverdagen grundet et tidligere brud på overarmsknoglen samt forandringer i rygsøjlen(Scheuermann). Fokusområderne i Kaspers træning har været målrettet træning af hans påvirkede/svage muskler og en forbedring af hans mobilitet i kombination med en generel livsstilsændring. Hans fedtprocent faldt dertil markant.

Kasper fortæller her sin historie om forløbet hos mig:

“Grunden til, at jeg i sin tid valgte at kontakte Performance Gym Aarhus om et personligt træningsforløb var, at jeg var placeret i en situation, hvor jeg sad fast i min hverdag. Jeg havde daglige smerter i min arm og ryg, jeg blev i dårligere fysisk stand og der skete store ændringer i mit personlige liv. Mit arbejde på kontor, ofte med lange arbejdstider, gjorde at jeg ikke fik rørt mig dagligt. Hver gang jeg endelig var kommet i gang med at træne, mistede jeg lysten og ellers stoppede smerterne fra min arm eller ryg mig. Dertil ønskede jeg simpelthen hjælp til at lægge hele min livstil om.

Jeg havde først et møde med Casper Jespersen, som ikke var sen til at anbefale mig Jannik, der igennem hans funktion som fysioterapeutstuderende ville være rigtig god til at kunne tage hensyn til skaderne i min arm samt den Scheuermann, jeg har i min ryg. Et par dage senere havde jeg et møde med Jannik, og vi fandt hurtigt den rigtige løsning for mig: 6 måneders forløb, hvor vi trænede sammen 2 gange om ugen.

Og det har bestemt ikke skuffet mig. Fra dag ét har Jannik været super professionel, og virkelig sat sit præg på, hvordan min hverdag fungerer! Han er altid smilende og i godt humør, han går ufatteligt højt op i sine klienter, og der ingen tvivl om, at han brænder for hans arbejde. Han virkelig dygtig til at instruere og rette, hvor man begår fejl, og ydermere er han rigtig god til at lære fra sig. Han har formået at få mig til yde mere end, hvad jeg troede var muligt ved hver eneste session, og selvom det er vanvittigt hårdt, har man altid den fedeste følelse bagefter. Samtidig har der hver gang været plads til en god snak om, hvad der hver sker for os begge i hverdagen og plads til, at man kan grine. Jeg synes, vi har fået opbygget et godt og kammeratligt forhold til hinanden gennem de seneste 6 måneder.

Vigtigst af alt har Jannik sørget for, at jeg nu har en komplet smertefri hverdag, både i min arm og i min ryg. Jeg har aldrig hovedpine længere, og jeg har fået så meget mere energi i min hverdag. Han har hjulpet mig med at blive stærkere samt gjort mig i en meget bedre fysisk stand end længe. Min fedtprocent er faldet meget, og det samme er kiloene.

Jeg kan kun give Jannik mine varmeste anbefalinger, og jeg vælger selv at tage et 3 måneders forløb mere for virkelig at kunne udnytte hvor langt, jeg rykkede mig i første omgang.”

– Kasper, 24 år.